Ons bedrijf

Sinds 2015 is UwZorgbegeleider opgericht met als doel het terugdringen van drang en dwang binnen de zorginstellingen.  Wij zijn hiermee voor onze opdrachtgevers de veiligheidspartner die meedenkt over complexe problemen voor zowel medewerkers als cliënten. Dit doen wij met een ervaren team op basis van onze belangrijke kernwaarden.

Dekkingsgebied

Sinds de oprichting was UwZorgbegeleider enkel actief in de regio Brabant van Tilburg tot Etten-Leur. Na de oprichting is UwZorgbegeleider actief binnen het grootste deel van Brabant, Zuid Holland en Zeeland. Maandelijks komen er nieuwe locaties en klanten bij, ons klantenbestand bevat inmiddels een 10-tal zorginstellingen. Het werkgebied wordt uitgebreid richting Utrecht, Amsterdam en omstreken. Hiermee garanderen wij een enorme dekking.

Ad-Hoc of vaste diensten

Helaas is het niet altijd van tevoren te bepalen of een cliëntenbestand rustig blijft gedurende een dienst. UwZorgbegeleider kan binnen 1 uur na een verzoek bij u op de afdeling aanwezig zijn. Een geruststellend gevoel. Dit geeft vertrouwen onder de zorgstaf.

Trainingen

Onze Zorgbegeleiders worden intern getraind door een Register Docent Gevaarsbeheersing omtrent fysieke- en verbale procedures waardoor het aantal incidenten terug zal lopen. Alles conform de instructies zoals deze ook gelden op uw zorglocatie.

Is een
zorgbegeleider
iets voor uw
instelling?

Een interventie is soms noodzakelijk, maar een systeemtransitie om drang en dwang  te reduceren is niet altijd eenvoudig te realiseren. UwZorgbegeleider kan uw organisatie daarin ondersteunen terwijl zij het multidisciplinaire team ontlasten in hun dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor krijgt de zorgstaf veel meer tijd voor hun kernactiviteiten wat weer ten goede komt voor de zorgbehoeften.  Onze zorgbegeleiders ontvangen een interne basis GGZ- training. Deze training omvat de herkenning van ziektebeelden, fysieke en verbale procedures die hiermee samenhangen. Met deze training zal het aantal incidenten afnemen. Alles volgens de instructies zoals deze reeds gelden op de zorglocatie. Dit resulteert in meer rust op de afdelingen en een veiligheidsgevoel onder de medewerkers en bewoners.

Onze zorgbegeleiders beschikken over een BHV certificaat en een VOG. Wenst u toch liever een zorgbeveiliger? Dit is mogelijk! U kunt hiervoor contact opnemen met onze dochteronderneming Storm Security. Storm Security levert al ruim 20 jaar gediplomeerde en getrainde zorgbeveiligers/beveiligers binnen zorginstellingen door heel Nederland. Interesse? Bekijk dan onze website www.stormsecurity.nl

Iets voor u?

Mocht u meer informatie wensen over onze dienstverlening neem dan contact op. Wij leggen het u graag uit.