Activiteitenbegeleiding

Op bepaalde momenten komt uw zorgstaf handen tekort om cliënten voldoende te prikkelen. Irritaties bouwen zich dan snel op, zowel bij cliënten maar ook bij de bezoekers of de zorgstaf.
Onze zorgbegeleiders zijn hierbij flexibel in te zetten en kunnen deze activiteiten namens u uitvoeren. De kosten liggen lager dan die van het eigen personeel en u bent niet gebonden aan hoge investeringskosten. U betaalt wat u afneemt (vraag naar de voorwaarden) onze zorgbegeleiders worden intern getraind door een register docent gevaar beheersing over de fysieke en verbale procedures waardoor het aantal incidenten terug zal lopen. In overeenstemming met de instructies zoals deze ook gelden op de zorglocatie.

Voordelen van

activiteiten
begeleiding door vakkundige Zorgbegeleiders

Voordelen van vakkundige activiteitenbegeleiding door UwZorgbegeleider

Zorgbegeleiders zijn vaak de eerste en laatste personen die uw cliënten en bezoekers tegenkomen. Zij zijn uw visitekaartje. Niet alleen hebben zorginstellingen te maken met het risico op agressie/geweld in de avond- en nachturen, ook overdag zijn er uitdagingen op het gebied van veiligheid. Toezicht op cliënten, ondersteuning bij huishoudelijke taken, activiteitenbegeleiding en natuurlijk het ondersteunen bij incidenten. Een professionele partner zoals onze zorgbegeleiders zal u hierin ontzorgen. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  • Het begeleiden van cliënten met een hoge spanningsboog;
  • Vroeg signaleren en vroeg interveniëren;
  • Ondersteunen van de zorgstaf in reguliere werkzaamheden;
  • Het (terug)brengen van een veiligheidsgevoel voor alle betrokkenen.

 

Redenen genoeg om eens contact op te nemen met UwZorgbegeleider voor zorgbegeleiding op maat.

Activiteitenbegeleiding van UwZorgbegeleider

Activiteitenbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze zorgbegeleiders.

Bekijk al onze diensten

Onze Partners
waar we trots
op zijn.