Zorgbegeleider regulier

Het open karakter van zorginstellingen levert uitdagingen op, met name op het vlak van veiligheid en beveiliging. Open, half open of gesloten, allemaal hebben zij hun uitdagingen. Er is continue een grote stroming van bezoekers, personeel en cliënten, ieder met hun eigen agenda. Hierdoor ontstaat er een unieke dynamiek.
Zorgbegeleiding is zeker niet hetzelfde als zorgbeveiliging. Met de inzet van onze zorgbegeleiders bent u verzekerd van vakkundige ondersteuning. Zij worden intern getraind door een Register Docent Gevaar beheersing over de fysieke en verbale procedures waardoor het aantal incidenten af zullen nemen. In overeenstemming met de instructies zoals deze ook gelden op de zorglocatie.

Voordelen van

zorgbegeleiding door vakkundige Zorgbegeleiders

Zorgbegeleiders zijn vaak de eerste en de laatste personen die uw cliënten en bezoekers tegenkomen. Zij zijn uw visitekaartje. Niet alleen hebben zorginstellingen te maken met het risico op agressie/geweld in de avond- en nachturen, ook overdag zijn er uitdagingen op het gebied van veiligheid. Toezicht op cliënten, ondersteuning bij huishoudelijke taken, activiteitenbegeleiding en natuurlijk het ondersteunen bij incidenten. Een professionele partner zoals UwZorgbegeleider zal u hierin ontzorgen. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  • Het verrichten van klein huishoudelijke taken;
  • Vroeg signaleren en bij fase 2 cliënten ondersteunen;
  • Vroeg repressie, door duidelijk te signaleren herkennen onze zorgbegeleiders de kenmerken van de cliënten en kunnen dan ongewenste situaties voorkomen;
  • Ondersteunen zorgstaf bij grensoverschrijdend gedrag, eventueel als IBT-team (interne bijstandsteam) optreden;
  • Bijwonen van een evaluatie;
  • Adviserende functie op het gebied van veiligheid.

 

Redenen genoeg om eens contact op te nemen met UwZorgbegeleider voor zorgbegeleiding op maat.

Zorgbegeleiding van UwZorgbegeleider

Zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze zorgbegeleiders.

Bekijk al onze diensten

Onze Partners
waar we trots
op zijn.