Zorgbegeleider regulier

Het open karakter van zorginstellingen levert uitdagingen op, met name op het vlak van veiligheid en beveiliging. Open, half open of gesloten, allemaal hebben zij hun uitdagingen. Er is continue een grote stroming van bezoekers, personeel en patiënten/ cliënten, ieder met hun eigen agenda. Daardoor krijg je een unieke dynamiek.
Zorgbegeleiding is zeker niet hetzelfde als zorgbeveiliging. Met de inzet van UwZorgbegeleiders bent u verzekerd van vakkundige ondersteuning. UwZorgbegeleiders worden intern getraind door een Register Docent Gevaarsbeheersing omtrent de fysieke- en verbale procedures waardoor het aantal incidenten terug zal lopen. Alles conform de instructies zoals deze ook gelden op de zorglocatie.

voordelen van
vakkunidge
zorgbegeleiders

Zorgbegeleiders zijn vaak de eerste en de laatste personen die uw cliënten en bezoekers tegenkomen. Zij zijn uw visitekaartjes. Niet alleen hebben zorginstellingen te maken met het risico op agressie en/of geweld in de avond- en nachturen, ook overdag zijn er uitdagingen op het gebied van veiligheid. Toezicht op cliënten, ondersteuning bij huishoudelijke taken, activiteitenbegeleiding en natuurlijk het ondersteunen bij incidenten. Een professionele partner zoals UwZorgbegeleider zal u hierin ontzorgen. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  1. Het verrichten van klein huishoudelijke taken;
  2. Vroeg signaleren en bij fase 2 cliënten ondersteunen;
  3. Vroeg repressie, door duidelijk te signaleren herkennen onze zorgbegeleiders de kenmerken van de cliënten en kunnen dan al in gesprek gaan;
  4. Ondersteunen zorgstaf bij grensoverschrijdend gedrag, eventueel als IBT team ( interne bijstandsteam) optreden;
  5. Bijwonen van een evaluatie;
  6. Adviserende functie op het gebied van veiligheid.

Reden genoeg om eens contact op te nemen met UwZorgbegeleiders voor zorgbegeleiding op maat?

Zorgbegeleiding van UwZorgbegeleider

Zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze zorgbegeleiders.

Bekijk al onze diensten

Onze Partners
waar we trots
op zijn.