Zorgbegeleider Ad-Hoc

Soms ontstaat er een gevaarlijke situatie waarbij ondersteuning binnen 1 uur noodzakelijk blijkt. Mogelijk is diens aanwezigheid al voldoende om het onveiligheidsgevoel weg te nemen waardoor de rust wederkeert op de afdeling.
Onze zorgbegeleiders worden intern getraind door een register docent gevaar beheersing over de fysieke en verbale procedures waardoor het aantal incidenten zullen afnemen. In overeenstemming met de instructies zoals deze ook gelden op de zorglocatie.

Voordelen van

Ad-Hoc zorgbegeleiding door vakkundige Zorgbegeleiders

Zorgbegeleiders zijn vaak de eerste en laatste personen die uw cliënten en bezoekers tegenkomen. Zij zijn uw visitekaartje. Niet alleen hebben zorginstellingen te maken met het risico op agressie/geweld in de avond- en nachturen, ook overdag zijn er uitdagingen op het gebied van veiligheid. Toezicht op cliënten, ondersteuning bij huishoudelijke taken, activiteitenbegeleiding en natuurlijk het ondersteunen bij incidenten. Een professionele partner zoals onze zorgbegeleiders kan uw organisatie hierin ontzorgen.

Deze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  • Aankomst van een zorgbegeleider < 1 uur nadat het verzoek is binnengekomen;
  • Dezelfde werkzaamheden als reguliere zorgbegeleiding kunnen worden uitgevoerd;
  • Minimale afname duur is 4 uur.

 

Redenen genoeg om eens contact op te nemen met ons voor zorgbegeleiding op maat.

Ad-Hoc zorgbegeleiding van UwZorgbegeleider

Ad-Hoc zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie. Voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren reguliere en Ad-Hoc zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze zorgbegeleiders.

Bekijk al onze diensten

Onze Partners
waar we trots
op zijn.