Privacyrichtlijnen

Privacyrichtlijnen

Download versie: Privacyverklaring-Uwzorgbegeleider.pdf

Het onderstaande privacy statement is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Uwzorgbegeleider B.V. (KvK nummer: 70501483), Leerlooierstraat 10F, 4871 EN  Etten-Leur (www.uwzorgbegeleider.nl).

 

Grondslag verwerking persoonsgegevens

Uwzorgbegeleider B.V. verwerkt uw gewone persoonsgegevens naar de wettelijke grondslagen van de AVG- wet. Op basis van deze wet, kunnen wij een beroep doen op (één van de) onderstaande grondslagen

  • Toestemming van de betrokken persoon (Nieuwsbrieven, overeenkomsten)
  • Noodzaak voor het uitvoeren van een overeenkomst
  • Noodzakelijk voor het nakomen van onze wettelijke verplichtingen
  • Behartigen gerechtvaardigde belangen (verwerking overeenkomst /personeelsadministratie)

 

Doeleinden van verwerking

Uwzorgbegeleider B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor:

  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten;
  • relatiebeheer;
  • nieuwsbrieven
  • product- en dienstontwikkeling;
  • administratieve handelingen
  • het bepalen van strategie en beleid;
  • personeelsadministratie
  • sollicitatieprocedure
  • aanbiedingen

Uwzorgbegeleider B.V. verwerkt persoonsgegevens die nodig zijn om de overeenkomst te kunnen nakomen. Deze gegevens zijn verzameld op een overeenkomst of heeft u al met een eerdere overeenkomst doorgegeven. We gaan een orderbevestiging sturen, een factuur en indien nodig een herinnering of aanmaning. Met het geven van een opdracht geeft u tevens toestemming om de door u verstrekte persoonsgegevens te gebruiken voor administratieve verwerking. Zonder deze verwerking kunnen wij u niet van dienst zijn.

Iedereen kan zich voor onze nieuwsbrief opgeven, we sturen u dan regelmatig nieuws per mail. Deze brieven bevatten onzichtbare codes, waarmee wij kunnen volgen hoeveel mensen onze nieuwsbrief lezen en op welke onderwerpen er doorgeklikt wordt. We registreren niets op naam, we gebruiken alleen algemene informatie om onze nieuwsbrief te kunnen verbeteren. De nieuwsbrief kunt u ook gemakkelijk weer afmelden, via een link onderaan de nieuwsbrief.

Bij het bezoeken van onze website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt (cookies).

 

Verstrekken van persoonsgegevens

Uwzorgbegeleider B.V. heeft uw gegevens nodig om de administratie te voeren, om contact met u op te nemen om onze plichten voortvloeiend uit de gemaakte overeenkomsten te kunnen nakomen en om correspondentiegegevens op te slaan.

Indien u geen gegevens zou verstrekken, kan Uwzorgbegeleider B.V. haar werk niet doen en kunnen wij u niet van dienst zijn. Hierdoor is het verstrekken van persoonsgegevens een voorwaarde bij het aangaan van een overeenkomst met Uwzorgbegeleider B.V..

Daarnaast gebruikt Uwzorgbegeleider B.V. uw gegevens om contact op te nemen om uw opdracht/reservering te bespreken, waar u wellicht prijs op zou kunnen stellen; tevredenheid, aanpassing, aanbiedingen (tenzij u aangegeven heeft dat u geen aanbiedingen e.d. wenst te ontvangen).

 

Ontvangers van persoonsgegevens

Uwzorgbegeleider B.V. verwerkt uw gegevens in een database, dit systeem gebruikt Uwzorgbegeleider B.V. alleen voor de verwerking en ontwikkeling van onze producten en diensten. De database van Uwzorgbegeleider B.V. is goed beveiligd volgens Europese normen.

Een beperkt deel van persoonsgegevens zullen verstrekt worden aan derden (domeinnaamregistratie, indien nodig voor invordering), voor doeleinden die nodig zijn om onze diensten te kunnen leveren en nakoming van de gemaakte overeenkomst.

Met de “derden” waar Uwzorgbegeleider B.V. gebruik van maakt om haar diensten te kunnen leveren zijn de nodige (verwerkings)overeenkomsten tot grondslag.

 

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist. Uw persoonsgegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden buiten de EU.

 

Bewaren gegevens

Wij zullen uw gegevens bewaren zolang nodig is voor de verwerking van onze overeenkomst en daarna volgens wettelijke termijnen van bewaarplicht in onze archieven.

Nieuwsbriefgegevens worden bewaard zolang u daar toestemming voor heeft gegeven, zodra een uitschrijving voor een nieuwsbrief is ontvangen, zullen wij de gegevens verwijderen.

Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan nodig is.

 

Bij een sollicitatie zullen wij uw persoonsgegevens bewaren zolang nodig voor de sollicitatieprocedure.

Indien er geen relatie tot stand komt, zullen wij uw gegevens verwijderen of toestemming vragen om uw gegevens langer te mogen bewaren.

 

Gegevensbeveiliging

Uwzorgbegeleider B.V. maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Uwzorgbegeleider B.V. maakt dan ook gebruik een SSL-beveiligingscertificaat.

Uwzorgbegeleider B.V. maakt met haar website gebruik van een internetbedrijf in Nederland, dit bedrijf heeft de servers goed beveiligd, uw gegevens worden beveiligd volgens de geldende veiligheidsnormen.

 

Social Media Buttons

Wij hebben een aantal social media Buttons op onze website staan. Dit om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om berichten te delen. De social mediakanalen werken met cookies en houden zich aan de EU-US privacy Shield. Wij maken gebruik van:

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

 

Cookies

Voor informatie over de cookies die wij gebruiken, verwijzen wij u naar onze cookieverklaring.

 

Links naar andere websites

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Uwzorgbegeleider B.V. is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder Uwzorgbegeleider B.V. vallen. Wij verwijzen u in deze situatie door naar de privacyverklaring van de betreffende website.

 

Meldplicht datalekken

Uwzorgbegeleider B.V. zal in geval van een datalek, dit direct melden aan ons internetbureau, die haar gegevens verder volgens de VGA meldt aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een inbreuk op de beveiliging van persoonsgegevens (hack). Alle betrokkenen zullen tevens geïnformeerd worden over het datalek en er zal met spoed in kaart worden gebracht welk risico er gelopen wordt met het ontstane datalek.

 

Recht Inzage, rectificatie, wissen en bezwaar

U mag Uwzorgbegeleider B.V. vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u Uwzorgbegeleider B.V. verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen.

Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via info@uwzorgbegeleider.nl

Na ontvangst van uw verzoek wordt deze getoetst naar wettelijke standaarden voorgaande de gegevens te verwijderen.

U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens of u kunt uw toestemming om gegevens te verwerken intrekken. Uwzorgbegeleider B.V. zal uw bezwaar/intrekking toetsen, d.w.z. kijken of uw bezwaar de verwerking van de doeleinden niet in gevaar brengt.

 

Indien u klachten heeft over de verwerking van persoonsgegevens kunt u uw klacht richten aan: autoriteitpersoonsgegevens.nl

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Uwzorgbegeleider B.V. maakt gebruik van geautomatiseerde besluitvorming m.b.t. het toetsen van kredietwaardigheid van onze klanten. De mogelijkheid bestaat dat Uwzorgbegeleider B.V. onderzoek doet naar de kredietwaardigheid voordat er werkzaamheden verricht worden. Indien er een negatief resultaat uit dit onderzoek komt, kan Uwzorgbegeleider B.V. ervoor kiezen om de overeenkomst te ontbinden. Uwzorgbegeleider B.V. kan er ook voor kiezen, in geval van slechte kredietwaardigheid, stapsgewijs werkzaamheden te doen, waarbij betaling vooraf een voorwaarde kan zijn.

 

Wijzigingen

Uwzorgbegeleider B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring, bijvoorbeeld vanwege nieuwe wettelijke ontwikkelingen of onlinediensten.

De meest recente privacyverklaring kunt u vinden in de footer van onze website: www.uwzorgbegeleider.nl

UwZorgbegeleider logo
UwZorgbegeleider

Direct contact opnemen

Direct contact opnemen

Tekst adhoc

Ad-hoc aanvraag

Bel direct naar 

06 24934128

UwZorgbegeleider logo
UwZorgbegeleider
Tekst kenmerken tekst

Onze kenmerken Bekijk al onze diensten

UwZorgbegeleider logo
UwZorgbegeleider
Diensten

Onze Diensten

Kijk eens rustig door ons dienstenaanbod heen. Mocht de dienst die u zoekt hier niet bij staan, neem dan contact met ons op. Wij zullen samen met u de mogelijkheden doornemen.

UwZorgbegeleider logo
UwZorgbegeleider
Zorgbegeleider-regulier
Zorgbegeleider-regulier
Zorgbegeleider regulier
UwZorgbegeleider
zorgbegeleider-ad-hoc
zorgbegeleider-ad-hoc
Zorgbegeleider Ad-Hoc
UwZorgbegeleider
Activiteitenbegeleiding
Activiteitenbegeleiding
Activiteitenbegeleiding
UwZorgbegeleider
begeleiding5
begeleiding5
Begeleid winkelen
UwZorgbegeleider
begeleiding-zorgafspraken
begeleiding-zorgafspraken
Begeleiding zorgafspraken
UwZorgbegeleider
begeleid-verlof
begeleid-verlof
Begeleid verlof
UwZorgbegeleider
Transportbegeleiding
Transportbegeleiding
Transportbegeleiding
UwZorgbegeleider
Ambulance begeleiding
Ambulance begeleiding
Ambulance begeleiding
UwZorgbegeleider
Tekst social media balk

Youtube

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van Zorg.

Ad-hoc Afspraak maken

UwZorgbegeleider logo
UwZorgbegeleider
Tekst zorgintro

Ad-Hoc of reguliere inzet,
wat u prettig vindt.

UwZorgbegeleiders staan 24/7 voor u klaar.  Weet u 24 uur van tevoren dat u een zorgbegeleider nodig hebt dan is dit een reguliere aanvraag.

Mocht u binnen 1 uur over iemand op de afdeling willen beschikken dan is dit een Ad-Hoc aanvraag. Meerdere zorgbegeleiders nodig, geen probleem. Eén telefoontje en het is geregeld. Een veilige gedachte.

Aanvragen Meer informatie over AD-HOC

UwZorgbegeleider logo
UwZorgbegeleider
Tekst zorgintro

Wat kunnen onze zorgbegeleiders voor u betekenen?

Onze zorgbegeleiders helpen mee in de dagelijkse routine. Zij ontlasten de zorgstaf zodat deze efficiënter hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

In het geval van mogelijke controleverlies kunnen de zorgbegeleiders ondersteunend in gesprek gaan met de cliënt. Mocht een cliënt in een destructie fase komen dan kan tijdig een zorgbegeleider, samen met de zorgstaf proportioneel optreden.

Afspraak maken Verder lezen

UwZorgbegeleider logo
UwZorgbegeleider
Tekst partnerworden

Partners

UwZorgbegeleider logo
UwZorgbegeleider
brabant
koraaal-groep
ggz-breburg
parnassia-groep
sdw
van-neynsel
traverse
Uw ketenpartner

Copyright © 2016 - 2020 UwZorgbegeleider | Alle rechten voorbehouden | Privacyrichtlijnen | Cookieverklaring

Beveiliger voor landingpage
Beveiliger voor landingpage
Naar Storm security
UwZorgbegeleider
Facebook portret
Facebook portret
Naar UwZorgbegeleider
UwZorgbegeleider