Begeleiding Zorgafspraken

Het komt voor dat cliënten met spoed naar een tandarts of medisch specialist moeten gaan. Helaas ontbreekt het bij de meeste instellingen aan de capaciteit om dit te faciliteren.
UwZorgbegeleiders zijn flexibel in te zetten tegen lagere kosten dan een eigen collega of een specialistisch uitzendbureau. Dan is de keuze snel gemaakt in het belang van de cliënt en diens gezondheid. UwZorgbegeleiders worden intern getraind door een Register Docent Gevaarsbeheersing omtrent de fysieke- en verbale procedures waardoor het aantal incidenten terug zal lopen. Alles conform de instructies zoals deze ook gelden op de zorglocatie.

voordelen van
vakkunidge
zorgbegeleiders

Een cliënt kan opstandig worden wanneer hij specialistische zorg nodig heeft en deze niet kan krijgen door operationele belemmeringen. Zeker als hij fysieke ongemakken ervaart zoals kiespijn of nierstenen. Het raadplegen van een specialist, is dan een realistische optie maar deze kunnen niet altijd naar een instelling komen, zeker als speciale apparatuur nodig is zoals röntgen of MRI. De cliënt moet dan fysiek verplaatst worden met mogelijk risico’s.  Een professionele partner zoals UwZorgbegeleider zal u hierin ontzorgen. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  1. Zorgafspraak begeleiding 2 op 1 (zorgmedewerker en een UwZorgbegeleider);
  2. Zorgafspraak begeleiding 1 op 1 (met goede randvoorwaarden);
  3. Zorgafspraak begeleiding 24 u per dag;
  4. Zorgafspraak begeleiding dagdeel;
  5. Zorgafspraak begeleiding in burgerkledij (bijvoorbeeld bij een ziekenhuisbezoek).

Reden genoeg om eens contact op te nemen met UwZorgbegeleiders voor zorgbegeleiding op maat?

Zorgbegeleiding van UwZorgbegeleider

Zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze zorgbegeleiders.

Bekijk al onze diensten

Onze Partners
waar we trots
op zijn.